Προετοιμαστηκατε για ... τις γιορτες;


Αληθεια τι κενετε; Βιαστειτε !!!

Οι ημερες περνουν και θα βρεθειτε απροετοιμαστοι.

Βιαστειτε να κλεισετε εισητηριο για το εξωτερικο, η για καποιο χειμερινο θερετρο, οπου η βραδια των Χριστουγεννων θα την περασετε με γλεντι, ρομαντικο δειπνο και που ξερεις ισως μας περισσεψουν και χρηματα για να παιξετε και σε κανενα Καζινο, για να παει καλα και ο χρονος.

Αχ ποσο περιμενουμε αυτες τι ημερες να παιξουμε κανα χαρτακι, η ακομα καλυτερα και ζαρακι, δεν το συζηταμε, το σικ θα ειναι να μπορεσουμε να βρεθουμε σε κανενα Καζινο, ντυμενοι με τα καλα μας για να κανουμε και εντυπωση με τις φωτο που θα βγαλουμε, ετσι βρε αδελφε για να παει και καλα ο νεος χρονος, καλο γουρι να εχουμε.



Στολισαμε τα σπιτια μας με ενα δενδρο πολυφωτο και με ακριβα στολιδια της μοδας, με τον Χοντρομπαλα Santa στο πλαϊ για να εχουμε και το ειδωλο των εορτων στο σπιτι μας να μας ... ευλογει. Για να φερει στα παιδια μας τα δωρα. Αυτα που θα τα κανουν ευτυχισμενα, ναι ασφαλεστατα και ετσι ειναι.

Αλλα για να σκευτουμε λιγο.

Αυτοαναιρουμαι την πατρικη και μητρικη μας ιδιοτητα και την χαρα να χαρισουμε σε μια μεγαλη εορτη οπως αυτη κατι ομορφο στα παιδια μας που να το θυμουνται, παραχωρωντας στο ειδωλο στον υπερτατο θεο του καταναλωτισμου, αυτη την χαρα.

Στα παιδια μας φυτεψαμε την πληροφορια, πως, χριστουγεννα ειναι δωρα απ τον αγιοβασιλη (χοντροβασιλη), εκκλησια και Χριστος δεν υπαρχει, παρα μονον σε καποια τραγουδια που και αυτα αντικατασταθηκαν πια με τα της Βανδη, και αλλων αοιδων που δεν μιλουν για επι γης ειρηνη και εν ανθρωποις ευδοκια, αλλα για τον σαρκικο ερωτα.

Μπραβο μας.

Τα φαγητα τα ξεχασαμε, οσοι ατυχοι μεινουμε στον τοπο μας ( και δεν πηγαμε στο εξωτερικο οι ατυχοι) να φροντισουμε να ξοδεψουμε το μισθο μας (και καλα να εχουμε ενανα) σε ομορφα ρουχα, σε νοστιμωτατα υλικα για ξεχωριστο φαγητο, μετα ποτο μεχρι οσο μπορουμε και ενα πουρο Kohiba κατα προτιμηση παρακαλω, για να κλεισει η βραδια μας.

Καλα για τα κοροϊδα που θα ξυπνησουν για να πανε στην Εκκλησια ξημερωματα, δεν το συζηταμε, αναχρονιστικοι. Αστους αυτους να ζουν στο χθες. Τι μας νοιαζει; Καλα να παθουν ... φευγει η ζωη τους και δεν εχουν γευθει τιποτα.



Γιορτες (το Χριστουγεννα ειναι ντροπη να το λεμε, δεν ειναι της εποχης μας), μια ευκαιρια για να αποδειξει ο εχθρος πως η τεχνη του να απασχολει το μυαλο των ανθρωπων σε υπερβολικο βαθμο (και να κουραζονται γι αυτο) με την λεμαργια, της γαστρημαργια και την μεθη. Ακολουθει η χαρτοπαιξια, η πορνεια και πασης φυσεως αλλη ανηθικοτητα.

Προληψεις και δυσειδαιμονιες, το ... γουρι, δηλαδη τα τυχερα παιχνιδια που παιζουμε για ... να παει καλα η χρονια μας. Μα ειναι κακο; Αν ειναι; Κακιστο, για σκεφτειται, ποσες φορες μαλωσατε, ποσες φορες δεν ειδατε να σας κλεβουν η να κλεβετε; Ποσες φορες δεν βλασφημησατε; και αλλα πολλα τετοια "ὁμορφα", Ειναι καλο λοιπον; Δεν ειναι σατανικο; Και μετα ... επειδη νηστεψαμε (τρομαρα μας) παμε να κοινωνησουμε ... για το καλο και να βαλουμε Χριστο μεσα μας !!!

Το μετα φοβου Θεου πιστεως και αγαπης το ξεχασαμε; Που ειναι αυτο;



Προετοιμαστηκαμε για τα Χριστουγεννα;

Νηστεψαμε; Εξομολογηθηκλαμε; Συγχωρεσαμε;

Αν ναι Καλα Χριστουγεννα,

αν οχι, τοτε ... καλες γιορτες !!!



Μετ'ευχων εγκαρδιων.

Comments